Vise enheter i nettverket ditt

Smart Home Monitor-funksjonen lar deg gjøre følgende:

Sjekke beskyttelsesnivået til hver av enhetene ved å vise hvilke Kaspersky-applikasjoner som er installert på enhetene i det trådløse nettverket ditt. Hvis noen Kaspersky-apper ikke er installert på en enhet, kan du installere dem ved hjelp av My Kaspersky.

I Smart Home Monitor delen kan du se følgende:

Når en ny enhet er koblet til Wi-Fi-nettverket, viser Kaspersky-appen følgende informasjon om enheten:

Slik viser du enheter i det trådløse hjemmenettverket ditt:

1. Koble til det trådløse hjemmenettverket.
  2. Åpne Kaspersky-appen.
  3. Trykk på Smart Home Monitor i hovedappvinduet.

Smart Home Monitor delen åpnes.

4. Bekreft om nødvendig at det er ditt trådløse hjemmenettverk.